LESSEN

Wil jij goed voorbereid op wintersportvakantie gaan?

Wil je jouw technieken bijschaven of gewoon eens kennismaken met de wintersport?
Dat kan bij Alpine World Oss! Volg een proefles, doe mee aan onze groepslessen of neem een privéles.

KINDEREN >

SKIËN >

SNOWBOARD >

Leren skiën..

SKILES

Het is nog niet zo gemakkelijk als het lijkt om op de latten van de piste af te gaan. Bij Alpine World Oss zorgen we ervoor dat jij veilig en vertrouwd de piste trotseert. Een juiste techniek staat daarbij centraal, want zo voorkom je blessures. Bij Alpine World Oss kun je groepslessen volgen of kiezen voor privélessen.

Prijzen skiles

Volwassenen Kinderen
8 lessen € 219,- € 189,-
12 lessen € 295,- € 249,-
Reserveer hier

Leren snowboarden..

SNOWBOARD LES

Een snowboard les is voor iedereen geschikt. Of je nu jong, oud, beginnend of gevorderd bent. Bij Alpine World Oss leer je op de juiste manier snowboarden en schaaf je jouw technieken bij. Volg onze wekelijkse cursus om binnen enkele weken goed voorbereid op wintersport te gaan. Ook voor een privéles kun je terecht bij Alpine World Oss!

Prijzen snowboard les

Volwassenen Kinderen
8 lessen € 229,- € 209,-
12 lessen € 300,- € 284,-
Reserveer hier

Voor de kids..

KINDEREN

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen al deelnemen aan onze lessen voor kinderen. Op woensdagmiddag, zaterdag en zondag is er alle mogelijkheid om uw kinderen ski- en snowboardlessen te laten volgen. De allerkleinsten leren onder begeleiding van de leraren met behulp van de lopende band op een leuke, veilige en eenvoudige manier de basisvaardigheden van het skiën. Voordat je het weet staan jouw kinderen boven aan de baan en suizen ze door de slalom

Prijzen kinderen

Skieen Snowboarden
8 lessen € 189,- € 209,-
12 lessen € 249,- € 284,-
Reserveer hier